På svenska

Find Your Way Psychotherapy/Psychoanalysis in English and Swedish

Sammanfattning på svenska

 

Att hitta sin väg kan innebära olika saker. Känner du dig vilsen, förvirrad eller har du fastnat i ditt liv? Är du överväldigad av dina känslor eller tankar? Kanske vet du inte ens vad du känner? Lider du av symtom som ångest, depression eller dålig självkänsla?

 

Att hitta just din väg kan betyda att lära känna, acceptera eller förstå dig själv på ett djupare plan. Det kräver mod att komma i kontakt med de mer smärtsamma sidorna hos sig själv men också att stå fast, när andra kanske önskar eller förvänta sig att du ska vara på ett annat sätt.

 

Psykoterapi

Ibland behöver man professionell hjälp för att komma vidare med sina problem. Att utforska sina innersta känslor och tankar i tryggheten av en psykoterapi, där en lyssnare engagerar sig, har teoretiska kunskaper och är närvarande för att hjälpa dig, kan vara en stor tillgång och en berikande livserfarenhet.

 

Jag är leg psykoterapeut och psykoanalytiker med mottagning i centrala Stockholm. Jag erbjuder följande typer av behandling:

 

  • konsultationer
  • stödjande psykoterapi
  • insiktspsykoterapi
  • psykoanalys

 

När det gäller psykoterapi arbetar jag med en psykodynamisk inriktning vilken är baserad på principer från psykoanalys. Jag försöker skapa ett tryggt utrymme där du kan känna dig fri att utforska dina problem, känslor och tankar. Det vi talar om stannar i rummet.

 

Du är välkommen att ta kontakt med mig för att se om psykoterapi skulle kunna vara till hjälp för dig.

 

 

Tidsbokning och kontakt

 

Det går bra att ringa eller mejla om du har flera frågor eller vill boka en tid för ett bedömningssamtal. Mottagningen ligger på Surbrunnsgatan 5 i närheten av t-bana och flera busslinjer.

 

Tel 08-437 639 40

E-post info@psychotherapy.se

Lenore Arnberg

PhD, Licensed Psychotherapist, Psychoanalyst

 

 

 

Copyright 2013 © All rights reserved

Hemsida av webbyrå webbkreativ.se